Groener Wonen, Groener Werken
Grön is gespecialiseerd in de installatie van groendaken.
Elk project wordt steeds met grote zorg voorbereid.

Wat we doen

Heeft u bouwplannen?

Heeft u bouwplannen?

Dan denken wij graag mee vanaf het begin van het project zodat het dak meteen geschikt is voor een groendak. Daarmee worden vaak onnodige kosten vermeden.
Vanaf een bestaand dak?

Vanaf een bestaand dak?

Dan is het interessant om te weten welke varianten er mogelijk zijn. Houd rekening met het draagvermogen, de hoogte van de dakranden en de ligging van het dak tov de zon.
Ook voor bedrijven!

Ook voor bedrijven!

Meer groen op kantoor brengt rust en een positieve ingesteldheid bij de mensen. Dus minder stress, minder burn-outs en meer gemotiveerde mensen aan de slag.
Opleiding & Advies

Opleiding & Advies

Wij organiseren regelmatig opleidingen op ons kantoor te Ekeren. Zeker aan te bevelen aan doe-het-zelvers , die zelf hun dak wensen te plaatsen. Informeer naar onze opleidingskalender.

Aanleg en advies van groendaken : Onze Passie

Grön is ontstaan vanuit een passie voor groen en de ambitie om meer groen (Grön in het Zweeds) te brengen in onze steden. De ecologische manier van leven en bouwen in landen zoals Noorwegen en Zweden hebben veel andere landen geïnspireerd. Al gauw volgden Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.  België en zeker steden als Antwerpen, Brussel en Gent hebben er alle belang bij om deze trend te volgen en mee op de kar te springen. Een groendak is immers een manier om een stukje natuur te geven dat we voordien afgenomen hebben.

Sinds 2012 plaatsen wij groendaken bij particulieren en bedrijven. Wij adviseren doe-het-zelvers bij het aanleggen van hun groendak. Met de realisatie van onze projecten hebben we onze directe omgeving een stukje groener en leefbaarder gemaakt. En daar zijn wij terecht fier op.

Grön gaat uitsluitend voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze groendak-artikelen komen uit Duitsland en voldoen aan de strengste normen. De planten komen rechtstreeks vanuit de kwekerij. Verse en gezonde planten zijn daarom gegarandeerd.

Aanleg van groendaken HP 4

Hoe leg je een groendak aan?

Er zijn nog veel vragen over de werking en de opbouw van een groendak.

Aan de doe-het-zelver geven wij daarom graag advies en uitleg. Wij maken vrijblijvend een offerte met opgave van alle benodigde materialen. Op enkele dagenleveren wij een volledig groendak aan huis. Voor alle groendak – artikelen kan u ook terecht in onze GRÖNSHOP.
Ga zeker ook een kijkje nemen op het ECOHUIS te Antwerpen, Turnhoutsebaan 139, 2140 te Borgerhout. Grön heeft daar net het groendak vernieuwd. Maak meteen kennis met verschillende types groendaken, zowel extensief als intensief als plat en hellend.

Wenst u de aanleg van het groendak toch uit te besteden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U bent ook steeds welkom in onze toonzaal. Graag een seintje op voorhand.

Wij kijken alvast uit naar een fijne samenwerking.

DIY - Gron Webshop