Grön – Plaatsing van Groendaken

Grön is gespecialiseerd in de installatie van groendaken bij particulieren en bedrijven.
Elk project wordt steeds met grote zorg voorbereid.

Heeft u bouwplannen, dan denken wij graag mee vanaf het begin van het project zodat het dak meteen geschikt is voor een groendak. Daarmee worden vaak onnodige kosten vermeden.

Vertrekt u vanaf een bestaand dak, dan is het interessant om te weten welke varianten er mogelijk zijn qua beplanting, gewichtsbelasting, hoogte van het groendak, etc.. Is het dak wel geschikt voor een groendak?

Plaatsing van groendaken met erkende grön Plaatsers

 

Al onze plaatsers hebben een degelijke opleiding en ervaring in de groensector.
Grön organiseert bovendien opleidingen over groendaken :

De juiste handelingen op het dak, productkennis, de verschillende opbouwsystemen en kennis van planten op het dak, komen in onze opleidingen uitvoerig aan bod. Het is immers belangrijk dat de opbouw van uw groendak goed is afgestemd op het type dak en de gewenste beplanting.

De planten worden zorgvuldig uitgekozen in functie van oa. de hoogte van het substraat en de ligging van het dak tov de zon terwijl er steeds rekening moet gehouden worden met de maximale belasting. Wij hebben ook oplossingen voor groendaken die het hard te verduren hebben aan de kust.

Heeft u liever een strak modern groendak met siergrassen of houdt u van een wilde bloementuindak of wenst u een groendak met sedumplanten dat weinig onderhoud vraagt en vrijwel op elk dak toepasbaar is? Samen met onze erkende plaatsers denken wij met u mee bij de realisatie van uw groendak.

Hendrik Roest

Hendrik Roest

Grön Plaatser
Anthony

Anthony

Grön Plaatser
DIY - Gron Webshop