Semi-intensief Groendak

Bij  een semi-intensief groendak worden de sedumplanten gecombineerd met planten die reeds overleven in een substraatlaag van 15 cm. Kruiden of wilde bloemen maar ook sommige grassen komen hiervoor in aanmerking.

Het onderhoud van dit dak is al iets intensiever als dat bij een vegetatiedak. (2 tot 4 X per jaar)

 

Biodiversiteitsdak

Biodiversiteitsdak

Groendak op een substraatlaag van 10 cm, ingepland met sedumstekken en verschillende droogte-resistente planten. Deze planten zijn een mooie aanvulling op het lichtgewicht sedumdak en zorgen voor meer biodiversiteit op het groendak.
Waterverzadigd gewicht : 140 kg/m2

Lees meer

Kruidendak

Groendak op een substraatlaag van 15 cm, ingepland met verschillende soorten kruiden. De combinatie met sedum zorgt ervoor dat u steeds verzekerd bent van een groen resultaat. De kruiden zorgen dan voor een heerlijke geur en zijn nog nuttig in de keuken.
Waterverzadigd gewicht : 210 kg/m2

Lees meer

Groendak met wilde bloemen

Groendak op een substraatlaag van 15 cm, ingepland met sedumstekken en een zaadmengsel van een 20-tal wilde bloemen. Het groendak oogt heel mooi in de zomer maar vraagt wat extra onderhoud in de herfst.
Waterverzadigd gewicht : 210 kg/m2

Lees meer

Groendak met grassen

Groendak op een substraatlaag van 15 cm, ingepland met enkele soorten grassen, die kunnen overleven op deze dunne laag. Het assortiment is niet groot maar zeker te overwegen als u van grassen houdt en het dak slechts een beperkt gewicht kan dragen.
Waterverzadigd gewicht : 210 kg/m2

Lees meer

Groendak met vaste planten

Groendak op een substraatlaag van 15 cm, ingepland met verschillende soorten vaste planten.  Op deze beperkte substraatlaag maken wij een selectie van grassen, bloemen en sedums afhankelijk van de ligging van het dak tov de zon. Waterverzadigd gewicht : 210 kg/m2

Lees meer

DIY - Gron Webshop